Hög tid att Ibrahim Baylan tar av sig skygglapparna

They're not even [within] 100 miles [of Baghdad]. They are not in any place. They hold no place in Iraq. This is an illusion ... they are trying to sell to the others an illusion.
Minns ni Bagdad Bob? Om inte - här är ett klipp för att färska upp minnet. Tokmoderaten brukar kalla Socialdemokraternas partisekreterare, Ibrahim Baylan, för Bagdad Bob.

Jag vill inte gå så långt att jag kallar Baylan för öknamn, men när Baylan kommenterar SCB:s stora väljarundersökning genom att säga till DN:
Det har ju visat sig att även SCB kan ha fel. Det är långt kvar till valet och det är vid valsituationen som människor gör sitt övervägda val. Det kom en annan undersökning som visade att S-sympatisörerna tror att vi har möjlighet att göra ett bättre val än senast.
Ja, då kan jag bara skaka på huvudet och min oro för partiet växer ännu mer. Han måste ha drabbats av Maktens djävulska frestelser. Det är hög tid att Baylan tar av sig skygglapparna.

Lästips: Johan Westerholms politiska programförklaring, Cecilia Garmes artikel Betonghäckarna har S i fast grepp, Marika Lindgren Åsbrinks inlägg 3 x 3, Lena Sommestads inlägg Ge de unga chansen att lyfta S och Helle Kleins ledare i Aftonbladet. Kan till syvende och sist tillägga att Per Gudmundson har fel i sin slutkläm. Det finns ingen brist på nytt folk med många kloka idéer - problemet är att de inte släpps fram.

Inga kommentarer: