Personliga svar på frågor, fördomar och konstaterande som jag får ibland

Hur gör ni? Hur har två kvinnor sex med varandra? Först och främst uppmanar jag er till att använda er fantasi. Vad gör ni i sängen? Penetrering av penis förekommer inte, men jag kan nu komma med det revolutionerande uttalandet: det förekommer penetrering i lesbiskt sex (ja, återigen använd er fantasi). Vi ägnar oss således inte enbart åt "frotteringssex" (därav ordet "flata").
-
Vem är man och vem är kvinna i ert förhållande? Visst förekommer det relationer som kallas butch/femme och visst kan vi komma in på genusteori och diskutera socialt kön, men i de förhållanden jag har haft med kvinnor, så är det just två kvinnor som befinner sig i förhållandet.
-
Flator är så jla fula. Det är därför de är lesbiska, för inga män vill ha dem. Se er omkring i den heterosexuella matrisen. Det förekommer många "fula" kvinnor som har förhållanden med män, så nej, det är inte därför de är lesbiska.
-
Vad tycker du bäst om - sex med män eller sex med kvinnor? Är det skillnad att ha sex mellan två kvinnor eller en man och en kvinna? Det går inte att lägga ett könsperspektiv på denna fråga. Det handlar om individer. Jag har haft uselt/fantastiskt sex med män och uselt/fantastiskt sex med kvinnor.
-
Vilket kön tänder du mest på? Kvinnor eller män?
Hur många procent flata är du? Återigen - jag tänder inte på kön utan på person, men det är jag personligen. Det handlar återigen om individer för min del. Jag har ingen procentsats på hur mycket flata/bi jag är. Just nu känns det som, hm... 70 procent flata, men i lördags var jag nog 70 procent hetero, hm...
-
Varför är så jla många flator manshaftiga? Min teori är: för att de är de enda som viker ut från den heterosexuella matrisen. De är de enda ni ser med era heterosexuella glasögon. Vi andra som är "kvinnliga" (hatar den etiketten!) och bär smink, kjol och handväska ser ni inte. Kanske ni ser oss om vi står och råhånglar i tunnelbanan, men ibland avfärdas även det som att två heterosexuella tjejer kompishånglar. Det finns med andra ord en mångfald bland flator. Sexuell läggning syns inte. By the way finns det vidare många heterobutchar och heterobögar (sådana man tror är homo, men som senare visar sig vara heterosexuella).
-
Ser du vilka som är lesbiska? Nej, jag saknar tyvärr en gaydar. I min bekantskap finns det kvinnor som har gaydar och jag avundas dem. Jag kan befinna mig inne i prideparken och kvinnor stöter på mig, men det fattar inte jag. Vissa besitter alltså denna fantastiska radar som jag uppenbarligen saknar.
-
Jag önskar att jag också var lesbisk (ofta ett uttalande från en heterosexuell kvinna). Ni förstår varandra, kvinnor talar samma språk, det skulle vara så lätt att leva då bla bla bla.... I wish... hatbrott och fördomar mot homosexuella, att ständigt komma ut ur garderoben och leva i heteronormen, så nej... det är inte lättare eller bättre att ha ett förhållande med en kvinna. Vad gäller "talar samma språk" och att kvinnor vet hur andra kvinnor fungerar biologiskt, så nej... Same, same... Återigen handlar det om individer. Vissa är man mer kompatibel med än andra.
-
Du är manshatare! Nej, jag är en människoälskare.
-
Jag kommer att fylla ut denna lista allteftersom, men nu skall jag läsa Ronica Black - Wild Abandon.
-
P.S. Om ni har frågor etc. Skriv gärna dessa i kommentarerna.

Inga kommentarer: