Det snålas med spriten på Regeringskansliet

Det har ju hänt en del skandaler vid tidigare tillfällen och folk har spytt i korridorerna, men mår någon dåligt kan vi ta vara på varandra. Det behöver ju inte bli en spritorgie för det.

Det klagas i Regeringskansliet just nu på att det snålas med spriten på personalfesterna. Thomas Berlin arbetar på UD och säger till Aftonbladet att de sliter häcken av sig på RK och "då kan de väl låta oss ha lite kul".

7 juni håller RK fest. Det kostar skattebetalarna cirka 1 miljon kronor (obs! ingen kritik att det kostar skattebetalarna pengar). De får välkomstdrink och måltidsdryck i form av öl och vin, därefter får de köpa vin eller öl till självkostnadspris. Låter det här bekant? Alla vi som har varit på personalfest i firmans regi vet att det här är standardupplägget. Om han är så sugen på alkohol, kan han väl gå till Systemet och köpa en pava Renat och förfesta?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker det är allvarligare än så. Han är ju faktiskt anställd på regeringskansliet och som sådan förvaltar han skattebetalarnas förtroende och resurser. Uttalandet är inte bara direkt korkat, det visar också på en uppenbar brist på hänsyn in för sin omgivning. Han bör därför avskedas.