![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBGOPt9Sb9-ZfGVG16LusodwPOkz0g7y2CM_JHLnH0JACSAMMIyU4DLJtHVe7qLvvgGpbrfkFkrYX3K_ccniq7t_hv4QO0_sv_iTWCLXPZIlj8Ht8qHAnDtOf6VkJiRWOquRa58bXsG6x5/s400/Blandat+010.jpg)
Nedan följer receptet på cannelloni med tomat- och salviasås. Klicka på bilden så blir den större. Då varken jag eller min fru gillar selleri har vi skippat den. Vi har även gjort en egen variant på ricottareceptet i kokboken Format. Ja, förutom parmesan hade vi på ansenliga mängder med mozzarellaost, men kom ihåg att täck formen med aluminiumfolie efter cirka tio minuter, annars blir osten bränd.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjD8qXaq7pUoyhbKvfqVMloog197CPzMqsnRn11HpCVc0duZO1uAB4PAENgddWQfGH-4Esid62T_8a_ozTeAy2LsnE0Fw6FWVYhOz3wQNHEr3I14aVIiJwHXQd1FwmNl96HFy89-rA3jxg4/s400/Cannelloni0001.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar