Kom ut ur oppositionsgarderoben Nyamko Sabuni

Utanförskapsområde, utanförskapets karta, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap, utanförskap.
-
För lite mer än en vecka sedan rapporterade SR/Ekot att personer i det så kallade utanförskapet ökar (läs mitt tidigare inlägg här). Idag publicerar DN en debattartikel skriven av integrationsminister Nyamko Sabuni, där hon och folkpartiet visar upp helt andra siffror. Detta genom rapporten Utanförskapets karta (årets rapport finns ännu ej att tillgå på folkpartiets hemsida).
-
Orden Sahlin, Mona Sahlin och varianter på socialdemokraterna nämns 22 gånger i artikeln. Fortfarande har Sabuni och övriga i den så kallade alliansen inte kommit ut ur oppositionsgarderoben.
-
Sahlins integrationspolitik gynnar sverigedemokrater är rubriken på artikeln. Jag säger bara lovely (ironisk). Snarare är det dylika artiklar, där man leker med siffror om "utanförskapet", som gynnar sverigedemokraterna.
-
SvD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är enormt bra på båda sidor att gynna SD. Er sandlådedebatt om "ven som har mest fel" är enormt barnslig och jag kan garantera att SD:s representanter skrattar gott åt detta.

Kör igång med politik i stället och berätta för folket vad ni vill. Vilka är era mål och hur tänker ni er att vi når dit? Det är enda sättet att slippa SD på, att komma med konkreta förslag. Jag hoppas verkligen att ni lyckas med det så att vi slipper ett missnöjesparti i riksdagen 2010.

/Anders W

Anonym sa...

Anders W, eftersom Sverigedemokraterna är det enda partiet som säger nej till massinvandringen och har de konkreta lösningarna, inspirerade av våra nordiska grannländer Finland, Danmark och Norge, är vi de enda som kan lösa problemen. Därför behövs vi i riksdagen, och vi kommer också att komma in där.

Alexandra Einerstam sa...

Ett rasistiskt parti i Riksdagen? Nej, nej, nej!