Kristdemokraternas "moderna" familjepolitik

Att kristdemokraternas "moderna" familjepolitik är den mest konservativa, könscementerande och bakåtsträvande familjepolitik som finns i Sverige just nu visar (förutom vårdnadsbidraget, det hårdnackade motståndet mot äktenskap för samkönade par et cetera) denna artikel. Läs Alliansfritt Sveriges blogginlägg om detta. Kan inte dessa kristdemokrater utvandra till Pennsylvania, Indiana eller Ohio i USA och ansluta sig till amish? Låt oss andra verka för jämställdhet i Sverige.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Finns dom så går inte folk över till högerextrema partier. Det finns folk som tycker så, och även om inte jag håller med dom i dessa frågor så handlar ju demokrati om att alla ska få säga stt även när man inte vill höra det. Kd är rätt ofarliga. Föredrar dom helt klart framför ND och NSF...

Alexandra Einerstam sa...

Jag föredrar också kd framför andra mörkermän.

Anonym sa...

Kristdemokraterna håller åtminstone fast vid att det är emot hatbrott mot homosexuella och försvarar delvis homosexuellas rättigheter.

För att vara ett värdekonservativt parti så är dom väldigt homovänliga. Dom tycker partnerskapet är bra efter alla år.

Skulle iofs inte rösta på dom ändå. Men kommer sd in i riksdagen så är dom typ lika homovänliga som kd också. Synd att dom vinner poäng på sossarnas otroligt sunkiga integrationspolitik. Mest på grund av att man förnekar att det inte funkat. Men Sd:s intigrationspolitik är orealistisk.

Alexandra Einerstam sa...

http://hbt-sossen.blogspot.com/2008/05/ingr-inte-homosexuellas-rttigheter-i.html

Jag är inte så säker på det, med tanke på ovanstående.