Katastrof!

1/3 kommer att rösta i valet till Europaparlamenter 7 juni 2009. Det är katastrof!
-
Därför är det glädjande att inom mitt parti förekommer det ett nytänk kring detta val. Börje Vestlund vill bli hembjuden till folk och har annonser i hbt-media. I motsats till de andra EU-kandidater har Vestlund hbt-sosserosen eller snarare mångfaldsrosen på sin affisch. Hillevi Larsson annonserar också i hbt-media. Såväl Vestlund som Larsson har Facebookgrupper.
-
Den som dock står för den mest annorlunda och nytänkande EU-kampanjen är Evin Cetin. Pizzakampanjen, som Cetin driver, gjorde Aktuellt ett reportage om igår (klicka på bilden så dyker reportaget upp), YouTube, snygg och interaktiv hemsida, populär Facebookgrupp och en kampanjlåt. Är det någon som kommer att lyckas bli inkryssad till EU-parlamentet, så är det Cetin.
-
Min kandidat, Inger Segelström, finns tyvärr inte med på listan. Dock arbetar jag aktivt för 50/50-kampanjen - 50/50 Campain for Democracy, så min röst kommer en kvinna att få. Just nu lutar det starkt åt Evin Cetin.
-
Tidigare inlägg: Inför provval!
Val till Europaparlamentet, 7 juni 2009
Alexandras rekommendationer
-
Marta Axner - Evin till EU!
Kristen Vänster -Kristen pizzavänster
Brytgubben - Pizza-Sverige
Håkan A. Bengtsson - Politik på pizzerian
DN, TCO, DN2

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dessvärre inte konstigt att få röstar då (S) och (M) röstar likadant i EU-parlamentet, vilket visas på dagens DN-debatt. Finns bara ett parti för EU-kritiker, nämligen Junilistan. Som ju dessutom är mest aktiva i HBT-frågor i Bryssel.

Anonym sa...

Poängen i din kommentar är att de andra partierna röstar. Det gör inte Junilistan. De cashar in varje månad och gör ingenting för sin lön.

Hälsningar
Nina

p.s. Bra Alexandra. Jag ska, såklart, rösta på Evin Cetin.

Anonym sa...

Politiker, dom är sig lika,
idéerna mest bara hattiga,
pengar och knull till de rika,
runk och moral till de fattiga.

Anonym sa...

Hej!
Ni borde kolla Evin Cetins bakgrund först innan ni stödjer henne.
Hennes pappa Salih Cetin är en känd kriminell man bland kurder.
Han hade illegala spel automater runt sverige.Han är miljoner.Ni kan söka om honom i polis register.
Evins pappa har satsat miljoner för att hon ska vinna.Det var inte henne ide att ha bider på pizzakartonger heller.Hennes pappa är delägare i en stor grosist grupp .Genom den gruppen ska de dela hennes kartonger.
Hennes bilder och affischer finss runt om sverige redan? tror ni att det är gratis att ha afischer och bilder?
tror ni de andra kandidater har ingen ideer? de andra har också ideer men har inget pengar för att satsa.

Anonym sa...

Om jag ställde upp i EU valet för S och bara vände mig till rödhåriga som bor i Sollentuna så tror jag säkert att S centralt skulle bli sura. Nu gör Evon Cetin samma sak men till invandrare. Och inte nog med det. Hennes politiska agenda är lika smal den med. En riktigt tunn pizza.

akkadia sa...

Hon jobbar väl enbart för kurder och syrianernas fråga? Jag har hört henne vid tre tillfällen och det är endast det som sades. Nyligen hade hon även en debattartikel på newsmill och gissa om det handlade om arbetsrörelsen eller miljöfrågor.