Evin Cetins kampanjlåt


Nu har jag bestämt mig - jag kommer att rösta på Evin Cetin i Europaparlamentsvalet 7 juni 2009!
-
Varenda gång Evin dyker upp i tv och tidningar blir jag glad. Evin är så rätt för Europa, för Sverige för Socialdemokraterna. Jag som inte är så särdeles förtjust i hiphop går nu omkring och nynnar på Evins kampanjlåt.
-
http://www.evincetin.se/
SvD - Parlamentet är målet
Folkbladet - Hon är rätt för EU-parlamentet
Metro - "Pizzasveriges" kandidat till EU
Aktuellt - Till EU-parlamentet för Pizza-Sverige?!
-
Tidigare inlägg om Evin Cetin:
Dagens citat
Katastrof!
Inför provval!

11 kommentarer:

Karin Berg sa...

jag ska också kryssa henne!

Anonym sa...

För oss som inte är invandrade svenskar
så har hon inget att erbjuda. Hon satsar stenhårt på invandrare både som väljare
och i sin politik.
Man kan fråga sig varför hon skall representera Sverige när jag inte finner nåt på hennes hemsida som gagnar landet utifrån politiska förslag.

Lena sa...

Där har du verkligen fel. Hon driver inte bara politik för invandrare. Utan hon har även viktia ståndpunkter så som utrikespolitik, jämställdhet och flyktingspolitk. Hur kan du säga att dessa punkter inte påverkar även dig? Jag som är även inte invandrare, tycker att dessa pumkter påverkar mig, eftersom vi lever i en globaliserad värld så blir även du påverkad av dessa punkter. Att vara invandrare eller inte, så måste vi utveckla för alla, flyktingspolitk påverkar även dig, eftersom du bor och lever i Sverige. Vi måste ha någon som är kunnig inot detta område för att det ska påverka Sverige på ett positivt sätt och detta är självklart Evin Cetin väldigt duktig i. Hur kan du säga att jämställd inte är något för dig? Vi alla är människor oavsett om man är kvinna eller man, eller är invandrare eller inte.. Att jobba i europaparlamentet så måste man även ta hänsyn till andra effekter och det ser man även att Evin gör, de politik är oerhört viktigt oavsett om du är svensk eller invandrare. Så jag tycker verkligen att du borde kolla mer på hemsidan, och se vad som hon verkligen vill driva och så kommer du även se att detta påverka alla Svenskar!

Anonym sa...

Snälla vem är Evin Cetin egentligen?
Vad har hon erfaranhet inom politik?Vad kan problem om Invandrare?
Hon vill bara hjälpa Kurder inget annat.
http://www.vf.se/Nyheter/Karlstad/Kurder-haller-EUdebatt-090429.aspx

Hon är inte als politiker.Hon är kandidat tack vare Anders Lago.
Anders Lago stödjer henne för sin egen karriärs skull.

Hon gör reklam för miljoner. Man vet inget om hennes politik bara reklam på pizzakartonger,affischer,tröjar på hennes bild.Man ser i hela Sverige hennes reklam.
Snälla vet du bara hur mycket kostar att göra lite reklam på metro? 13 tusen för bara liten reklam. Jag har en släkt också kandidat men han hon har inte als råd att göra små reklam.

Anonym sa...

Att vissa människor ska vara så avundsjuka över andra människor som vill någor med sitt liv. I detta fall har vi en tjej som vill hjälpa Sverige, invandrare och svenskar. Att då klanka ned på henne pga att hon syns mycket i media eller att han för en bra kampanj tyder på att det handlar om avendsjuka. Ta reda mer på hennes politiska åsikter t.ex genom hennes hemsida www.evincetin.se

Sluta vara så bittra över att hon syns!
Här har vi en tjej som vill och kan göra skillnad! Snälla hon står som nr 29 på socialdemokraternas lista och syns mest av alla! Detta kommer inte gratis, det tyder på att hon sliter för. En sådan människa kommer att få min röst vilken dag som helst och förhoppningsvis många andras röster!

Ps. Låter är ju hur bra som hels!

HON VILL HON KAN OM HON FÅR EN CHANS :)

Anonym sa...

Jag tror inte att det handlar om avundsjuka utan helt enkelt att hon inte har någon politik! Informationen på hennes kampanjsida du hänvisar till är helt slätstuken, okontroversiell och intetsägande. Något som vem som helst kan ställa sig bakom, vad vill människan egentligen? Ingen vet. Hon är en bluff, inte nog med att hon inte ens har en examen fast hon säger sig vara "jurist" till och med "EU-jurist" (ett helt okänt begrepp) så går det rykten om att hennes kampanj är betald av maffian. Hennes pappa sägs vara tungt kriminell. Det här är inte svårt att kontrollera, vem som helst kan ringa runt och få uppgifter om familjeband och kriminellt samröre. Att hon saknar examen är ett faktum, ring till juridiska institutionen i Uppsala och fråga!

Anonym sa...

Jag var ett tag beredd att kryssa Evin men har efterhand blivit väldigt osäker på henne.

1. Som jag förstått har hon ingen juristutbildning. Ändå står det i hennes kampanjmaterial att hon "gått juristutbildningen" och Anders Lago säger att hon är "utbildad jurist".

2. Hon har praktiserat på EU-parlamentet, men vad jag hört på den liberala partigruppen. Naturligtvis ska man kunna ändra åsikt, men då kunde hon ju förklara varför och på vilket sätt. Istället mörkar hon även på denna punkt.

Hittills har inte partiet stöttat hennes kampanj och jag har inte brytt mig så mycket. Men på första maj fick hon en egen kampanjhörna på Norra Bantorget där hon blev utfrågad (och svarade lika intetsägande som vanligt). Hade alla andra kandidater på sosse-listan fått möjligheten till detta? I så fall är det helt okej, men jag tvivlar på det.

Hon är populär just nu därför att hon inte säger något kontroversiellt, och då får man heller inga motståndare. Människor som har varit engagerade inom socialdemokratin under många år, som verkligen brinner för något, som är pålästa och vågar stå för något, de får ju samtidigt ofta motståndare. Evin har inte det problemet eftersom hon inte tycker något speciellt.

Kom igen!, mer jämställdhet i parlamentet och att EU ska ställa krav på Turkiet när de förhandlar om medlemskap, det är ju punkter som alla svenska partier kan stå bakom.

Det är ett mysterium att ingen säger stopp. Sossarna borde väl kunna lista ut hur medierna kan misshandla en människa när de får vittring. Om hon kommer in i parlamentet kommer medieljuset riktas mot henne, och hennes utbildning och kampanj kommer att granskas i sömmarna. Om det dessutom stämmer att hennes kampanj är betald av hennes pappa med svarta pengar från illegala spelautomater (som någon kommentar skrev här på bloggen för några dagar sedan, men som av någon anledning togs bort) så kommer hon tvingas avgå. Då har både partiet och framförallt hon själv skadats.

Men strategerna på 68:an bryr sig inte om hennes bästa, de tror sig kunna vinna röster på henne. Det är bara cyniskt.

Om det inte ligger någonting bakom ryktena, vilket är fullt möjligt, så kan väl någon som har bättre koll berätta hur det verkligen ligger till?

Anonym sa...

Jag tror att det lögner att hon kan 6 språk också?
Hon påstår att hon kan 6 språk?
Vilka språk kan hon då?
Vilken Kurd som helst som kommer från Turkiet kan Turkiska,Kurdiska,Svenska Samt Engelska.
Jag tror inte als att hon kan Turkiska heller.
Jag tror att hon kan bara Svenska,Kurdiska och Engelska.
Kanske hon kan mer men jag tror absolut inte att hon kan 6 internetional språk flytande.

DILAN

Anonym sa...

Nu har Evin Cetin precis i dagarna plockat ut en “Högskoleexamen i juridik”, detta kan göras efter 4 lästa terminer på utbildningen och dess värde är mycket lågt. Prata gärna med studievägledare på juridiska institutionen i Uppsala om detta Hon har fortfarande ingen särskild kompetens inom EG- EU- eller Europarätt. Evin Cetin är registrerad på examensarbete under denna termin men för att kunna få ut en Jur.Kand. eller Juristexamen måste hon dels avsluta examensarbetet, få sina studier i Maastrich godkända och verifierade alternativt läsa andra kurser för att väga upp detta samt läsa en så kallad tematiskt fördjupningstermin om 30 hp som inkluderar en längre uppsats.

Angående hennes tid som “tjänsteman” i parlamentet hänvisas till ett nummer från 2006 av juriststudenttidningen “Press Judicata”, där hon själv uppger att hon praktiserat på den liberala gruppen ALDE även om hon inte vill stå för det nu.

Vad jag förstår är man mycket orolig inom det Socialdemokratiska partiet över att det ska bli en skandal kring Evin Cetin som kommer att fläcka ner Socialdemokraterna under EU-parlamentsvalet och kommande riksdagsval. Många aktivt bloggande socialdemokrater har plockat bort kritiska inlägg om Evin Cetin från deras sidor. Det är omfattande och mycket medveten mörkning och stort hyckleri!

Fredrik sa...

Ja, det är klart Evin är duktig och hon kan klara hur bra som helst.
Jag ska kryssa henne...

Anonym sa...

Evin Cetin är den största lögnare,fuskare och hycklare som Svensk politik sett nånsin.