Linslusar

Denna vecka har jag och Åsa pratat mer med journalister än med varandra. Nej, riktigt så illa är det inte. Trots all positiv publicitet inför denna historiska dag då samkönade par kan vigas, är jag ändock lätt irriterad på artikeln i Stockholm City, journalisten som skrev den och chefredaktören Mikael Nestius. Vi fick nämligen läsa artikeln och komma med synpunkter innan publiceringen av den. Tror ni Stockholm City har tagit till sig våra synpunkter?! Nope. Läs själva artikeln och finn felen.
-
Desto mer gillar jag bilden, där vi sitter i ett hav med skilla. Oooops, där avslöjade jag ju ett av felen i artikeln. Skilla förknippar jag starkt med Valborg/Sista april i Uppsala. När jag studerade vid Uppsala Universitet hade vi ofta picknick utanför Katedralskolan på en gräsmatta som ej var grön, utan täckt med blå skilla.
-
Nåväl, all publicitet är bra publicitet och desto mer gillar jag Metros (s. 18) uppföljning av vår vigsel. Metro har tidigare skrivit om vår längtan att äkta varandra.
-
En reporter från TT har också intervjuat oss och igår fotades vi av en fotograf från Scanpix. Dock har jag inte sett vad TT skrivit om oss, ej heller bilden. Om någon har läst denna TT-artikel i någon tidning - hör av er till mig.
-
Idag ska SR/Ekot intervjua oss, men först ska jag åka in till Sveavägen 68 och jobba någon timme eller två. Resten av dagen kommer att ägnas åt morgondagen, arbetarrörelsens stora dag och en stor dag för alla människors lika rätt och värde. Första maj!
-
Fullständigt program för HBT-socialdemokrater i Stockholms Första maj och vår vigsel finner ni här. Jag vill än en gång passa på att hälsa alla välkomna till Humlegården i morgon.
Stockholm City i pdf

6 kommentarer:

stationsvakt@gmail.com sa...

Ni var i Metro i morse också ju.

Eva-Lena Jansson sa...

Linslusarna var med i Nerikes Allehanda och Karlskoga Kuriren. Lycka till i morgon!

Alexandra Einerstam sa...

Nu har en reporter från Stockholm City ringt, egentligen för att fråga om de får intervjua oss igen på söndag, men jag passade på att framföra mina synpunkter, så nu borde ändringarna vara gjorda på webbartikeln. Vi åtefinns även i dessa:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=492194&ref=rsshttp://www.bt.se/nyheter/homopar-far-vanta-pa-kyrkbrollop(1298483).gm

men vi "råkade" inte välja Första maj.

Karin Berg sa...

Ni är överallt :-) Grattis i förskott. Och åk på bröllopsresa. Halva nöjet, vet du..

Sus sa...

Grattis till äktenskapet =)
Den 6 juni ska jag få äran att bevittna ett bröllop mellan två makor.

Lava Showan sa...

Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att få min ex pojkvän tillbaka efter två års separering han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom genom att kontakta honom på: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Dr.Oduduwa har också begåvade krafter för att lösa kärleksförhållandet som följer; .....
Love Magic spell för att upptäcka ny sann kärlek.
* Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
* Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
* Magi för framgång och marknadsföring.
* lycklig charm - BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
* avdelningar - SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
* förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
* andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från "dålig dröm"
* fertilitetsmagi - Var gravid och föd ditt eget barn.
skicka meddelande för att få en omedelbar lösning på varje äktenskap / förhållande hjälp; (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)