Sommarstädning hos Kristdemokraterna?

-
Missnöjda kristdemokrater vill starta ett nytt parti som är emot abort läser jag i SvD och DN.
-
"Det är större psykiskt lidande för en våldtagen kvinna att göra abort än att föda barnet" säger Per Kronlid till SvD.
-
Kronlid vet verkligen vad som är bäst för en våldtagen kvinna (*ironisk*).
-
Alla abortmotståndare, homofober och andra med extrema åsikter inom Kristdemokraterna kan starta ett nytt parti, det skulle bara gynna Kristdemokraterna. Göran Hägglund borde välkomna detta inititativ. Ut med dessa mörkermän!

5 kommentarer:

Babushkadockan sa...

Konstigt att det är just en man som säger att "Det är större psykiskt lidande för en våldtagen kvinna att göra abort än att föda barnet"?

Jag har sagt det förr och jag upprepar det, religiös extremism är livsfarlig!

Jorma sa...

Större delen utav Europa har 12v gräns. Vad är det som är fel med att anpassa sej till den övriga majoriteten utav Europeiska länder?

En undran, är det även livsfarligt med religös extremism när det gäller islams hållning till kvinnan? Eller gäller detta endast kristna?

Alexandra Einerstam sa...

Homofobi, islamofobi, kvinnofientlighet, abortmotstånd (också ett sätt att minska kvinnas makt över sin egen kropp), skall bekämpas oavsett var den dyker upp. Islam i sig (d.v.s. som religion) är inte religiös extremism, dock finns det vissa fantatiker som anser sig vara det ena eller det andra och så finns det folk som t.ex. drar alla muslimer över en kam. Varför måste vi i Sverige anpassa oss till "större delen av Europa", jag ser hellre att större delen av Världen anpassar sig till oss i denna fråga.

Mörkermän skall motarbetas i vilken skepnad de än dyker upp!

Babushkadockan sa...

Vad är det för skillnad på talibaner som tycker att kvinnan ska begränsas i sin frihet och Per kronlind som tycker att "Det är större psykiskt lidande för en våldtagen kvinna att göra abort än att föda barnet"?

Jag drar likhetstäcken mellan religiösa fanatiker, vare sig de är kristna, judar eller muslimer.

Alexandra Einerstam sa...

Som sagt mörkermän skall bekämpas i vilken skepnad de än dyker upp!