Inget mer bloggande?

Läsare har mejlat mig och skrivit i kommentatorsfältet och frågat om jag slutat blogga. Med tanke på att jag nästintill har bloggat varje dag, så kanske en förklaring är på sin plats.

Den 8 oktober kom jag till mitt jobb, där stod två av mina chefer. De kallade in mig på möte. Mötet var över på tre minuter. Jag kommer bara ihåg fragment av vad som sades. Jag blev fråntagen mitt passerkort och ombedd att åka hem.

Därefter har jag fått något av en straffkommendering. Där jag jobbar nu har jag inte haft tillgång till internet och det är väldigt svårt att kunna läsa på mitt "nya" jobb.

Hela denna omställning har tagit mig hårt. Jag har jobbat på samma ställe i två år och plötsligt är det upp- och nedvända världen. När jag kommit hem från jobbet har jag inte orkat blogga.

Jag vill blogga om det här och det här, men just nu försöker jag hålla huvudet ovanför vattenytan.

Jag vill tacka nära och kära för allt stöd. Jag vet att jag just nu är a pain in the ass, men utan er hade jag gått under.

Någon gång ska jag skriva en bok eller artikelserie om bevakningsbranschen, den kan vara vidrig och nu låter jag verkligen som den "bitterf***a" som min chef kallade mig i telefon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

kram.

Mia

Anonym sa...

Vilket konstigt företag och bransch! Vad sa de att det var du hade gjort??

Tomas Lif sa...

åh! men nej, låter som om något jätte tråkigt hänt?? vad har dom gjort?!?
fy!
kram!

Anonym sa...

Hang in there, Alexandra!!! Låt dem inte vinna över dig!

En förolämpning säger mest om den som uttrycker den!