Grow up!

Om detta är sant, vill jag uppmana SSU att en gång för alla ta itu med detta! Detta förstör för SSU, för moderpartiet och för andra politiska organisationer och partier. Media är mer intresserad av skandaler och pajkastning än vår politik.
-
Kommer vi någonsin kunna tala politik när skandaler, interna stridigheter et cetera är mer intressant för media och människor?
-
Medlemsflykten från ungdomsförbunden är stor och skandaler och interna stridigheter gör inte saken bättre.
-
En uppmaning till Jytte Guteland och topparna inom SSU - åk till Norge på studieresa och lär av ungdomsförbunden där. I Norge har nämligen den negativa trenden vänt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför lämnar du inte partiet? Inse att när det händer så här många grejer, när partiledarn fifflar och föra partiledarn hycklar så är det inte en slump - det är ett mönster. SAP är dekadent och korrumperat och lever kvar enbart för att det finns så många munnar inom partiet att mätta - inte för att det finns nån ideologisk kraft kvar. Då är i så fall Mp och V bättre även om jag tycker sämre om dom ideologiskt. Dom brinner iaf för sina (visserligen konstiga) åsikter. SAP kan man lägga ner.

Alexandra Einerstam sa...

Grue: Sådant förekommer i alla partier (två exempel av många: folkpartiet hade ju sina hackers och muf spelade ultima thule på en av sina fester)och då är det väl bättre att verka inifrån? Lämna SAP - nej, du... SAP är och förblir mitt parti.

Anonym sa...

Visst men det är mer i SAP än i alla andra partier tillsammans, det går inte att snacka bort. Fusk med medlemsregistret, ständiga maktstrider, Anna Sjödin-affären. Det är ju ingen ände på eländet.

Anonym sa...

Har du siffror på att det är så, Grue, eller är det ytterligare en köksbordsåsikt från din vanligtvis så (inte) välunderbyggda sida???

Anonym sa...

Tänk, jag trodde inte det heller. Det var nog bara ännu ett köksbordsargument. Det är klart att det inte är mer skit (sic!) i SAP än i andra partier, men det framställs så av Grue, Knute och borgarpressen som har allt att vinna på det. Jag är förvånad att liberalen Niklas Svensson på politiker(skvaller)bloggen driver hetskampanj mot en medlem i det parti som bäst företräder hans åsikter, folkpartiet.