Almedalen, Pride och kristdemokraterna som får stå i skuggan för Kärleken

Vi som jobbar och inte får vara med på Almedalsveckan får nöja oss med Almedalsbloggen och bloggare som befinner sig på Gotland (och som fortsätter att blogga på plats). Ja, sedan finns alltid tidningar.
-
Jag läser att Mona Sahlin pratade mycket om ungdomar och hyresrätter och det är bra att hon belyser ungdomarna. Detta med hyresrätter är ju något jag brinner för och det är inte enbart ett ungdomsproblem.
-
Jag tycker vidare om initiativet med den queera klubben Feber och att invigningen sker under kristdemokraternas dag i Almedalen. Jag önskar Klubb Feber lycka till!
-
Vidare valde också RFSLs förbundsordförande Sören Andersson och hans partner Daniel Juval att gifta sig, även det under det som skulle bli kristdemokraternas dag i Almedalen (QX.se), men som istället blev en hyllning till Kärleken. Kärlek är även politik.
-
Ja, Göran Hägglund sa som vanligt inte ett ord om könsneutralt äktenskap, vilket var föga förvånande.
-
Just nu längtar jag efter min så kallade semester (om 17 dagar). Jag ska jobba i socialdemokraternas tält på Stockholm Pride och det ser jag verkligen fram emot.
-
I år är "alla" med - LO, Broderskapet, S-kvinnor, SSU, S-studenter, Byggnads (har jag glömt någon?)...
-
Vårt tåg under paraden kommer bli mäktigt! Det är första gången Mona Sahlin går paraden som vår partiordförande. Mäktigt är ordet. Sedan har vi en "liten" överraskning, men jag vet inte om jag får skriva om den än.
-
AiP:s omslagsflicka är förresten vår ordförande Mia Sundelin och en hel intervju på baksidan av tidningen ägnas åt henne. Hon är dock en smula irriterad över att artikelförfattaren inte skrev att LO är en av medarrangörerna till årets pride.
-
(Foto/Ill: Mathilda Piehl/RFSL)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi saknar dig här i Visby, ska du veta. Du hade gjort succé - och fått massor av uppslag och idéer till bloggen. Planera din semester bättre nästa år!!! =)

Kram!

Alexandra Einerstam sa...

Jimmy, älskling - ja, nästa år kommer jag!

Anonym sa...

Från den 31 juli håller Feber till på Effes i Visby, och frotsätter sedan under följande datum:

31:a juli
7:e augusti
14:e augusti
21:e augusti

Förändringen är alltså att de två veckor som annonserats att vara på Underbar istället hålls på Effes och att vi kör två extra veckor!