Stockholms arbetarekommun skulle verkligen behöva en Xbox

Jag är sällan inne på Sosserian, eftersom jag har påtalat för Sosserianbyggarna vikten av att kunna länka till sin externa blogg på Sosserian, men inget har hänt. Därtill känns Sosserian en smula ostrukturerad.
-
Dock har jag uppmanat andra att ansluta sig till Sosserian, för ju fler vi är där, desto bättre kan Sosserian bli. Om Sosserian ska vara till hjälp under de kommande valrörelserna måste vi bli fler och Sosserian måste utvecklas.
-
Nu var jag dock in en sväng på Sosserian och såg denna tävling. Tävlingen går ut på att den arbetarekommun som har flest Sosseriankonton vinner en Xbox och ett Guitar Hero Band.
-
Stockholms arbetarekommun är i starkt behov av en Xbox och ett Guitar Hero Band. Därför uppmanar jag alla Stockholmssossar, som ännu inte har ett Sosseriankonto, att skaffa ett pronto subito! Sossar från andra delar av Sverige bör också registerar ett konto på Sosserian, men jag hoppas naturligtvis på att Stockholm AK vinner denna tävling.
-
Jag vill återigen uppmana Sosserianbyggarna att möjliggöra för oss S-bloggare att länka till vår externa blogg.
-
Till syvende och sist vill jag bara kommentera vinsten - hade det inte varit bättre om priset hade varit en (eller säger man ett?) Nintendo Wii och ett Wii fit. På Nintendos hemsida står det bland annat så här om Wii fit:
-
Så här roligt har det aldrig varit att kombinera seriös träning med lika seriös underhållning. Wii Fit hjälper dig att bygga muskler, träna balansen, bli spänstigare och bränna fett. Det bästa av allt är att du kan vara hemma medan du gör det, och samtidigt ha roligt med familjen!
-

Eftersom vi befinner oss mer på jobbet än hemma, så vore det excellent om det fanns ett Wii fit på 68:an. Kolla gärna på trailern för Wii fit▼

Inga kommentarer: