Bättre kan du Ibbe!


Socialdemokraterna på YouTube har lagt ut ovanstående klipp med en intervju (nja, snarare ett uttalande) från (S)ahlins nya partisekreterare Ibrahim Baylan. Jobben först! heter klippet.

Intervjun filmas mot mörk bakgrund (som matchar skjorta och slips) - usch, oestetiskt! Nästa gång kan de väl filma Baylan mot en ljus bakgrund, gärna med mångfaldsrosen i bakgrunden.
-
Det är ett blekt intryck jag får av Baylan. Ska han verkligen lyckats med det han säger i YouTube-klippet, får han nog vässa till sig lite. Jag efterlyser glöd - ett brinnande engagemang som ska synas i ögon och kroppsspråk. Ja, och det monotona talet... att vara en högt uppsatt politiker kräver retorik och skådespeleri, något som Baylan saknar i detta klipp. Nej, bättre kan du Ibbe!

Dagens Arena - Uppdrag: Ny politisk formel

Newsmill - Vi kommer att vinna på regeringens passivitet i jobbkrisen

SR/Ekot - Baylan favorit som partisekreterare

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns lite märkligt att efterlysa glöd och engagemang i politiken samtidigt som du kritiserar hans klädsel.
Var ligger ditt engagemang?
Ibbe kommer att bli en fantastisk partisekreterare och en god förebild och företrädare för vårt parti!

Mia Sundelin
ordförande
Hbt-sossarna
Stockholm

Alexandra Einerstam sa...

Mia... precis som du är jag feminist. Jag hatar att kommentera kläder eftersom jag anser att det är ytligt, men som "ansikte utåt" krävs det att man inte försvinner i mediabruset och det vet du. Vad bra att du anser att Ibbe kommer att bli en "fantastisk partisekreterare". Personligen kommer jag att sakna Marita något fruktansvärt och som jag skrev tidigare anser jag att Håkan Juholt hade varit en bättre kandidat. Han bär mångfaldsrosen, har talat många gånger om hbt - hur många gånger har du hört Ibbe tala om hbt?!