The Most Independent Blog Award 2011

Finaste priset i Bloggsverige, skrev Aftonbladet 2008 när tidningen, tillsammans med Bloggportalen, instiftade Stora Bloggpriset. I två år utdelades priset till bloggare i olika kategorier, för att sedan dö sotdöden.

Äntligen kommer en värdig efterföljare - The Most Independent Blog Award 2011. Det är herrarna Fredrik Antonsson (mer känd som Tokmoderaten) och Johan Westerholm (S) som är initiativtagare till TMIBA.

Jag vill förstås nominera mig själv som den mest självständiga bloggaren av alla bloggare i Sverige (även om Mary X Jensen gör anspråk på att vara det).

Jag har förmånen att slippa skriva en egen motivering. Det har nämligen en politisk motståndare redan gjort - Tokmoderaten - som skrivit följande om HBT-sossen:
Sju, sju, sju... Som nummer sju finns en blogg som jag tittar till när andan faller på. HBT-sossen är något så unikt som en sosseblogg som faktiskt kan vara kritisk mot det egna partiet och sättet man jobbar på från Sveavägen 68. Alexandra Einerstam förtjänar beröm och stöd, för det är först när man vågara vara kritisk mot egna felsteg eller feltänk som man blir verkligt trovärdig när man svingar mot motståndaren. HBT-sossen behövs i NetRoots, HBT-sossen gör ett jobb som ingen annan gör i det laget - hon är 100 procent ärlig
Det är inte första gången HBT-sossen omnämns i Tokmoderatens blogg. I Antonssons inlägg Netroots och nät-rebellen står följande att läsa:
Det finns ett härligt undantag där tanden aldrig hamnar framför den flinka tungan, och det är HBT-sossen - den enda som kan och inte drar sig för att veva mot de egna när så behövs.

1 kommentar:

4rx sa...

hej kära bloggare, först vill jag önska er en God Jul och ett gott och framgångsrikt nytt år, många välsignelser för din familj och nära och kära och den andra vill jag gratulera er till att pris!