Usla hemsidor, rapporter i pappersversion och äntligen en rapport som nu finns tillgänglig (Del II)

I inlägget Usla hemsidor, rapporter i pappersversion och äntligen en rapport som nu finns tillgänglig, beklagade jag mig över usla hemsidor och rapporter i pappersversion.
-
(S)torstadsrapporten, som släpptes under Jobbkongressen, fick Fredrik Jansson själv göra tillgänglig för de stora massorna (via Slideshare). I samband med Socialdemokraternas Jobbkongress släppte också Sex and the city-sossarna... jag menar förstås nätverket SQ2540sthlm, en handbok för nya sätt att bedriva politik. Även där fanns en viss fördröjning innan rapporten fanns tillgänglig på nätet (och då var det jag som lade ut den på Slideshare, efter att ha fått den via mejl).
-
Igår var jag på Röda Rummet, där det var releaseparty för Att höras utan pengar. Do It Yourself - Valrörelse, Del 1. Johan Sjölander, som är projektledare för Do It Yourself-valrörelsen, var på plats och betonade att det var ett försläpp och vidare att rapporten skulle finns tillgänglig på nätet senast nästa dag senast klockan 12. Sjölander höll sitt löfte. Den finns nu att läsa här.

Inga kommentarer: