HBT-sossen tipsar om andras blogginlägg

På årets första dag har socialdemokraten Ylva Johansson skrivit ett ovanligt klarsynt blogginlägg, som jag rekommenderar varmt. Johansson skriver bland annat:
Vårt usla läge och låga förtroende kan inte skyllas på någon annan. Mediedrev och illvilliga borgare har det alltid funnits. Socialdemokratiska partiet i allmänhet och partiets ordförande i synnerhet har alltid blivit baktalade och hånade. Det är inget nytt. Vi måste inse att det är partiet självt och vår partiledare som har ställt till det och försatt oss i det oerhört allvarliga läge där vi nu befinner oss inför det nya året.

1 kommentar:

Krukan sa...

Ylva har visat prov på Civil Kurage och det har hon gjort bra. Släng allt gammalt på sophögens historia som inte fungerat, lett till orättvisor och monterat bort vår välfärd eller inte har varit bra för Sveriges del och tillsätt folk istället med lite vett i huvudet för att handskas bättre med landets problem. Sverige är idag på fallrepet och det måste ändras nu till det bättre och inte det sämre som nu pågått i snart 25 års tid.