Så himla bra...

... tycker jag att Mona Sahlins artikel i DN är!

Jag gillar vidare Emil Adéns & Fredrik Petterssons "motkrönika" på Politikerbloggen. Motkrönika till Charlie Weimars krönika är hemsk, hemsk, hemsk... Var kommer denna historielöshet ifrån? Kärnfamiljen skapades på 1800-talet. C.W. borde läsa några poäng antropologi, historia och arkeologi...

(Etymologiskt) "Äktenskap" - inget kyrkan i Sverige kom med. Glöm inte det. Äktenskap är äldre än svenska kyrkan... Vi respekterar er (läs homofober) om ni säger att ni inte vill att vi ska gifta oss p.g.a. att ni är homofober. Det där med mänskliga rättigheter, Jesus älskar alla blablabla... det är något som har gått vissa spårlöst förbi.

1 kommentar:

Tobias sa...

Tycker du verkligen det. Hon tog praktiskt taget bara upp det som sossarna inte ens själva står för. Hon säger att alliansen svek väljarna genom sitt vallöfte om sänkt bensinskatt. Det var det bara kd som lovade. Det är bara ett virrvarr av skitsnack utan grund. Skulle jag vara socialdemokrat så skulle jag skämmas för att ha henne som partiledare. Många har till och med vett att göra det också. Nu tycker jag att hon ska börja ägna sig åt något helt annat, Politik, annars kommer hon snart helt klart vara utbytt. Hon blir iaf inte en långvarig partiledare kan man ju trösta sig med. När det väl kommer till kritan så röstan folk hellre på någon som har en politik än någon som klagar på den andras politik. Hon är inte ens en övergångsledare. Det enda hon kommer kommas ihåg som är sossarnas första kvinnliga partiledare. Fortsätter hon så här så förlorar hon valet.